Wat is een gereviseerde iPhone?

Een korte uitleg over gereviseerde iPhones lees je hier.

Een gereviseerde iPhone is een gebruikte iPhone die is gecontroleerd en gegradeerd. De gradatie en andersgezegd kwaliteit van gereviseerde iPhones.

Leveranciers van gereviseerde iPhones werken vaak met zogoenoemde A, B en C grade iPhones. Deze iPhones hebben zijn technisch gereviseerd en beoordeeld op het uiterlijk. A-grade is het mooiste, bijna z.g.a.n. en C-grade heeft duidelijk zichtbare gebruikerssporen.


Bekijk alle iPhones
Hoe ziet een gereviseerde iPhone er uit?

Het verschilt per aanbieder en per gradatie. Veel voorkomende gradatiesystemen zijn:

  • 3 tot 5 sterren
  • A, B, C grade

In principe komt het er op neer dat je 3 gradaties hebt van refurbished iPhones:
  • Zo goed als nieuw zonder zichtbare gebruikerssporen
  • Goed met lichte gebruikerssporen
  • Matig, duidelijk zichtbare gebruikerssporen

Ongeacht de visuele gradaties zijn refurbished iPhones altijd gecontroleerd.
Wat ontvangt je bij een gereviseerde iPhone?

Meestal ontvang je een universeel / blanco doosje. Originele doosjes bestaan in principe niet bij refurbished. Er zijn wel leveranciers die refurbished iPhones aanbieden en claimen dat dit in een gesealde originele doos is, maar deze zijn nagemaakt. Sommige leveranciers hebben een eigen verpakking gemaakt. Een goed punt als je een refurbished iPhone wilt kopen om bij op te letten.

Een ander belangrijk punt zijn natuurlijk de accessoires. Doorgaans wordt bij een refurbished iPhone alleen een lader en kabel meegeleverd en dus geen headset. Dit heeft waarschijnlijk met kosten te maken en een besluit uit duurzaam oogpunt.

Accessoires bij refurbished iPhones zijn doorgaans niet origineel Apple. Er zijn goedkopere alternatieven beschikbaar die indien ze gecertificeerd zijn door Apple ook correct werken. Dit soort type laders vind je dus algemeen in het doosje van een gereviseerde iPhone. Let op voor aanbieders die claimen originele Apple accessoires mee te leveren. Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »