Tips om je iPhone te beschermen

  • Geplaatst op

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat meer de helft van de smartphonegebruikers een beschadigd toestel gebruikt. Dit is natuurlijk zonde. In dit blog een aantal tips om de iPhone te beschermen.

Bewaar sleutels en kleingeld los 

Sleutels, kleingeld en de telefoon. Grote kans dat deze alle drie elke dag mee gaan naar school of naar het werk. Het is dan makkelijk om alles in dezelfde broekzak of hetzelfde vakje in de tas te bewaren. Toch is het verstandig om deze niet bij elkaar te leggen. Door scherpe voorwerpen niet bij de iPhone te bewaren, worden veel krassen voorkomen.

Handig trucje hierbij kan zijn om de sleutels steevast in de linkerhand te houden en de telefoon in de rechterhand (of andersom). Zo voorkom je dat je tijdens het doen van de boodschappen de sleutels en telefoon toch in dezelfde hand houdt met mogelijke beschadigingen als gevolg.
 

Vermijd zand en stof

Door de fijne structuur van stof en zand kan het voorkomen dat deze in de gleuven of achter het beeldscherm van een telefoon komen. Een handige tip om zand buiten de telefoon te houden is hem in een diepvrieszakje (met ziplock) te doen op het moment dat je naar het strand gaat. Ook zou je hem in een koeltas of koelbox kunnen bewaren.  

Screenprotector iPhone

Gebruik een Back Protector

Met een front- en backprotector bescherm je de voor- en achterkant van je iPhone. Dit is handig omdat deze makkelijk schoon te maken is met een vezeldoekje en het ervoor zorgt dat je telefoon langer mooi blijft. Door veelvoudig gebruik kan het zijn dat het beeldscherm slijt. Ook dit is met een beschermhoesje minder het geval.
 

Kies voor een screenprotector

Het uiterlijk van je iPhone hoeft niet te veranderen. Een screenprotector zie je bijna niet en verkleint toch de kans op krassen. 

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »