Refurbished iPhone nieuws

Welk telefoonabonnement past bij mijn gebruik?

  • Geplaatst op
  • Door iPhoneOutlet.nl

In de digitale wereld van tegenwoordig is iedereen contant online en zit iedereen bijna de gehele dag op zijn mobiele telefoonscherm. Dit betekent dat ook iedereen in Nederland gebruik maakt van een mobiele telefoon. Al deze mensen hebben één ding in gemeen: ze hebben allemaal een mobieltelefoonabonnement. De een heeft een duur abonnement en de ander een goedkoop abonnement. Wil je graag weten welk abonnement het beste bij jou behoeftes past?
Lees dan even verder. In dit artikel zal ik de drie meest voorkomende telefoonabonnementen bespreken. De voor en nadelen van de verschillende telefoonabonnementen zullen worden toegelicht.

Recycle je oude iPhone

  • Geplaatst op

Een beter milieu begint bij jezelf. Als iedereen verantwoord omgaat met oude mobiele telefoons wordt de wereld een stuk schoner. Oude mobiele telefoons worden helaas niet vaak op de goede manier verwerkt. Nu wordt een iPhone vaak verkocht als het nog werkt maar als het toestel oud en defect is dan is de kans groot dat het bij het afval belang. Het mobieltje ligt ook vaak eerst meerdere jaren ergens in huis verstopt waarna iemand het na jaren opeens weer tegenkomt. De defecte iPhone wordt dan niet gerecycled maar bij het afval gegooid; wat moet je er anders mee? Een veel betere oplossing is recycling. Het milieu wordt er beter door.

Tips om je iPhone te beschermen

  • Geplaatst op

Uit Amerikaans onderzoek blijkt dat meer de helft van de smartphonegebruikers een beschadigd toestel gebruikt. Dit is natuurlijk zonde. In dit blog een aantal tips om de iPhone te beschermen.

5 onmisbare apps voor op de iPhone

  • Geplaatst op

Het eerste dat je doet nadat jij je iPhone hebt gekocht is natuurlijk apps installeren. Maar welke apps mogen echt niet ontbreken op je telefoon? In deze weblog zetten wij 5 apps op een rij die absoluut onmisbaar zijn voor elke iPhone gebruiker.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »